Produse Meniu

Tampoane interne bio Natracare normal, 10 buc

Click pentru mărire
Preţ:
14,00RON
12,60RON
Reducere: 1,40RON
Reducere: 10%
Perioada de valabilitate a reduceri:
12.02.2019 - 01.03.2019
Model: Nc-9501
Stoc: Ultimele 3 buc pe stoc
Rating mediu: Fără rating
Producător: Natracare

Descriere

De ce sa alegi tampoane interne organice? 

 

Majoritatea tampoanelor conventionale sunt facut cu o combinatie de fibre de celuloza si bumbac neorganic si de obicei sunt albite cu clor. Unele tampoane chiar sunt acoperite cu o folie de plastic sau sunt vopsite in culori diverse. Celuloza este o fibra foarte absorbanta care absoarbe rapid sangele menstrual dar in acelasi timp poate sa usuce mucoasa vaginala protectoare. 

Natracare crede ca femeile nu ar trebui sa fie expuse la reziduuri de pesticide, ftalati, vopseluri si dioxine, in special intr-o parte a corpului atat de sensibila si absorbatoare. 

 

Folosind numai bumbac 100% organic si nimic altceva, stii exact ce pui in corpul tau. 

Fara clor, celuloza, plastic sau vopsea.

Biodegradabil.

 

Se extinde pe latime. Tampoanele interne fara aplicator sunt produse din bumbac organic 100%. Pe masura ce bumbacul absoarbe lichidul menstrual, tamponul se expandeaza pe latime. Spre deosebire de tampoanele cu aplicator, acestea se insereaza in vagin cu ajutorul celui mai lung deget. 

 

Tamponul se scoate cu usurinta datorita atei din bumbac atasate la tampon.

Pachetul contine 10 tampoane.

Studii independente de cercetare, desfasurate de New York University Medical School sugereaza ca folosirea tampoanelor din bumbac 100% poate reduce riscul de aparitie a Sindromului de Soc Toxic, prin comparatie cu folosirea ampoanelor ce contin celuloza. In aceste studii au fost incluse si tampoanele Natracare, iar la teste ele nu au produs bacteriile responsabile de aparitia Sindromului de Soc Toxic. Toate produsele care contin celuloza au produs aceste bacterii.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Scrieţi o recenzie


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

Produse similare