Produse Meniu

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal

13.1   Veragreen este înregistrată în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul

13.2   Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Veragreen are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale pe care le furnizați.

13.3   Scopul colectării datelor este: informarea Utilizatorilor și Cumpărătorilor privind situația Contului lor, informarea Cumpărătorilor privind starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activității comerciale, de promovare a Bunurilor şi Serviciilor, de marketing, administrative, de monitorizare a vânzărilor. 

13.4   Prin completarea datelor în formularul de creare de Cont şi/sau de Comandă, Cumpărătorul declară şi acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Veragreen, şi îşi dă acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate de către Veragreen şi colaboratorii acestuia pentru desfășurarea activității comerciale de promovare a Bunurilor şi Serviciilor, de marketing, administrative, de monitorizare a vânzărilor.

13.5   Prin citirea acestui document (Termen și Condiții) ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date. Clienții au dreptul de a solicita ștergerea totala sau parțială a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, înaintată către sediul UOP.

13.6.   Renunțarea la primirea de Newsletter de către Utilizator sau Cumpărător se poate face în orice moment folosind legătura special destinată (linkul) din cadrul oricărui Newsletter.

13.7. Refuzul furnizării acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

13.8. veragreen.shoprenter.hu  nu solicita Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informații confidențiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul in care Utilizatorul le divulga unor terți, acesta poarta întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale.

13.9.   Informațiile Utilizatorului sau Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate şi către Parchetul General, Poliţie, instanțele judecătorești şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.